Hasle Camping

Bo i vores lækre hytter med køkkener, toilet og bad

Pris pr. person 100 kr. inkl. rengøring og el.

Vælg mellem:

• Bjælkehytte maks. 4 personer
  • Bornholmerhytte maks. 5-6 personer
  • Luksushytte maks. 8 personer

Eller prøv vores nye Hobbit-hytter  for op til 3 personer for 75 kr. pr. pers. inkl. rengøring og el.

Ønsker I ikke selv at stå for madlavningen, klarer vi gerne dette.

Helpension 125 kr. pr. dag.

Rabat! Hvis I er mere end 85 elever og vælger helpension, er prisen inkl. ophold 200 kr. pr. elev pr. døgn.

Transport af bagage: Hvis I er friske på en gåtur fra Rønne på 10 km, henter vi bagagen gratis ved færgeterminalen.

Lærerindkvartering: Lærerne får separat overnatning.

Alle priser er baseret på, at hytterne er beboede op til maks. personer.

Vi garanterer, at alle får et hyggeligt ophold og masser af sjove minder med hjem i bagagen.

3 vigtige

Alle vores hytter

er med køkken, stue, toilet og bad.

Busture

På øen findes flere busselskaber, som I kan benytte, hvis I skal rundt og opleve alle de mange seværdigheder.

På restaurant Krudthuzet

og terrasser har vi mulighed for at servere morgenkomplet, frokost eller aftensmad.

Om Hasle Camping

Hasle Camping ligger idyllisk på det nordlige Bornholm. Meget tæt på stranden og de hyggelige røgerier. Vi har en populær minigolfbane og trådløst WiFi.

Campingpladsen er smukt beliggende på Bornholms solkyst kun 50 meter fra Østersøen og 200 meter fra en af Bornholms skønne badestrande. Pladsen grænser op til Hasle Lystskov og er nabo til den nye aktivitetspark med bl.a. basketball, svævebaner og opmålte løberuter i naturen. Gode indkøbsmuligheder 300 meter fra campingpladsen.

I har mulighed for at vælge at bo i charmerende bjælkehytter eller i de nyere Bornholmerhytter - alle med bad og toilet.

Hasle Camping byder på mange faciliteter bl.a. 2 hoppepuder, dejlig legeplads, bålsted, minigolf, cykeludlejning og mulighed for at nyde den skønne natur lige udenfor døren.
I har mulighed for at nyde opholdet med fuld forplejning, så der er mere tid til oplevelser eller for selv at lave maden i vores hytter eller sammen i fælleskøkkenet.
Med de mange muligheder Hasle Camping byder på, samt den centrale placering på Bornholm, er det et ideelt sted for et godt lejrskoleophold.

Hvis I ønsker at starte opholdet med en frisk gåtur gennem den smukke bornholmske natur til campingpladsen ca. 8 km, så afhenter vi gerne bagage ved færgen uden beregning.