Gudhjem Feriepark

Klipper. Hav. Gudhjem. Drømmenes by. Feriehuse med pool. Hyggelige feriehuse for 4-6 personer.

Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en romantisk og charmerende by, som skaber en rigtig god ramme om jeres lejrskole.

Nyd den smukke udsigt over Østersøen, mens I plasker i den store swimmingpool (åben i perioden 01.06 - 31.08). Gudhjem Feriepark ligger centralt placeret til en række af Bornholms seværdigheder og attraktioner, og selve Gudhjem By kan I også glæde jer til. Betragt skibe og lystbåde glide ind og ud af havnen. Måske har I selv lyst til en sejltur? Fra havnen er der daglige afgange til Ertholmene - de små klippeøer "Christiansø" og "Frederiksø" - som i 1600-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Kanonerne står der endnu og venter på at fortælle jer deres spændende historie. Sejlturen tager under en time, men tidsmæssigt bliver I sat flere hundrede år tilbage i tiden.

Husk også at tage en vandretur langs den gamle kystredningssti, som starter lige ved Gudhjem Feriepark. Glæd jer til mageløse panoramaudsigter. Et bornholmsk ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af det stof, som drømme er skabt af. Når I selv har oplevet denne forunderlige by, som er bygget ned ad en stejl klippeskrænt, vil I forstå hvorfor!

Priser pr. person pr. overnatning (2014-Priser)

 A: Uge 14+15+16+41  135,-
 B: Uge 17+20+22+40  145,-
 C: Uge 18+19+21+23+24+25+26+37+38+39  160,-
 D: Uge 33+34+35+36  170,-

I har en gratis deltager for hver 24. betalende deltagere.
Gratis linned og håndklæder til lærerstaben.

Priserne er baseret på, at I vælger 4 nætter. Ønsker I færre overnatninger, laver vi gerne et konkret tilbud til jer.
Ring til os på 56 95 85 66, eller mail til os på info@teambornholm.dk
Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 3% i tillæg til priserne.

Specialtilbud: Hvis I ankommer en fredag og afrejser en mandag, er prisen kr. 130,- pr. person. Tilbuddet gælder dog ikke i perioden 14/6 - 6/9, eller i forbindelse med helligdage.

3 vigtige

Cykeludlejning

Lej cykler i receptionen eller bestil dem hjemmefra, så er de klar, når I kommer.

Fællesfaciliteter

Bl.a. swimmingpool, klatretårn med rutchebane og klatrevæg, hoppepude, vippedyr, baskettball net og petanque.

 

Gudhjem by

Midt i Gudhjem by, hvor lejrskolen kan opleve den bornholmske stemning og gå på opdagelse i gaderne og langs havnen.