Danhostel Sandvig Verona

Mange gange ligger års opsparing bag sådan en tur og derfor er det også meget vigtigt, at I får valgt det rette sted. At turen skal gå til Bornholm, er måske en tradition eller et ønske fra klassen.

Man skal dog gøre sig klart, at Bornholm er mange ting, og derfor bør man også nøje overveje, hvor på øen man ønsker at bo og hvilken inkvarteringsform man ønsker.

Et forkert valg af inkvarteringsted, kan være medvirkende til, at lejrskolen ikke blev den succes, den skulle have været.

Vi har haft Verona siden 1991,
og har haft mange lejrskoleelever igennem disse år.

Vi hedder Bettina og Per Sjøstrøm
og synes selv, at vi med årene er blevet rigtig gode til det med lejrskoler. Vores forudsætning for i sin tid at starte, var at Per er uddannet kok og at han i de sidste fem år inden overtagelsen havde arbejdet som lærer på en efterskole.

3 vigtige

Verona ligger midt i Sandvig by.

Gåafstand til Hammershus slotsruin.

Alle værelser med eget toilet.

Hammershus

Hammershus er Nordeuropas største borgruin.

Masser af sjove oplevelser på Hammershus
Der er masser at lave på Bornholms spændende ruin Hammershus. Både inde på den store borg og i naturområderne lige rundt omkring.

Besøg også Hammershus-Udstillingen
Besøg også Hammershus-Udstillingen, hvor I kan lære mere om dagligdagen på den tid, da Hammershus var en levende borg.

Naturstyrelsen og Hammershus
På Naturstyrelsens hjemmeside kan I finde masser af oplysninger om, hvad I kan opleve på Hammershus. Her kan I også finde information om parkeringsforhold og en særlig opfordring til de voksne. På hjemmesiden finder I også Naturstyrelsens folder om Hammershus samt spændende historier, I kan læse før besøget.

Mere om Naturstyrelsen og Hammershus