Bornholmske Vandrerhjem

Fem herlige vandrehjem på solskinsøen

På Bornholm finder I fem dejlige vandrerhjem som har specialiseret sig i totalløsninger for lejrskoler. Totalløsning betyder i korte træk at jeres ophold er med fuld forplejning, samt at vi tilbyder at booke busser, ture, guider, cykler osv. for jer.

Fordi tiden er kostbar
Der er meget der skal ses, meget der skal læres og meget der skal opleves, og Bornholm byder på uendeligt mange muligheder. Turen herover er lang, og hvis I skal have det fulde udbytte af jeres tur, synes vi ikke at I skal bruge tid på at lave mad og vaske op. Derfor er fuld forplejning inkluderet i vores priser: en morgenbuffet hvor I også selv smører madpakker til dagens tur, samt aftensmad. Og vi tager også opvasken.

Fordi vi kender vores ø
Udbuddet af seværdigheder og attraktioner på Bornholm er enormt, og selv om der er en del ting I ved at I skal se, er det en udfordring at sammensætte et turprogram. Vi samarbejder med vognmænd og attraktioner og kan ud fra jeres ønsker og budget hjælpe med at få tingene til at passe sammen. 

Vi sørger for at booke jeres busser, ture, guider, cykler og hvad I ellers har brug for. Dette er en service, der ikke koster ekstra.

Rønne Vandrerhjem
Vandrerhjemmet ligger på en 11.000 m2 fredet naturgrund i udkanten af Bornholms hovedstad Rønne i det naturskønne område Galløkken. Der er skov og strand lige udenfor døren og få minutters gang til Rønne centrum. Rønne Vandrerhjems faciliteter byder bl.a. på minigolf, bordtennisbord, fodboldbane og en stor legeplads. Værterne er nærværende og hjælpsomme, og her er en hyggelig og tryg atmosfære.

Arsenalvej 12
3700 Rønne
Telefon: 56 95 13 40
info@roennevandrerhjem.dk

Gudhjem Vandrerhjem

Gudhjem Vandrerhjem er et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem, placeret midt i et charmerende fiskerleje, et stenkast fra havnemiljøet og tæt på den smukke klippekyst.
Gudhjem har en sydlandsk stemning med figentræer, velholdte huse og stejle gader. Byen ligger centralt i forhold til mange af øens største seværdigheder.

Løkkegade 7 
3760 Gudhjem 
Telefon: 56 48 50 35
info@gudhjemvandrerhjem.dk

Svaneke Vandrerhjem
I maj 2013 udnævnte danskerne Svaneke til Danmarks Smukkeste Købstad i en konkurrence udskrevet af Bygningskultur Danmark. Vandrerhjemmet ligger i udkanten af denne idylliske og levende by med skov og strand lige udenfor døren. Her er masser af plads til at boltre sig på og et personligt og nærværende værtskab. Svaneke Vandrerhjem har bad og toilet på alle værelser.

Reberbanevej 9 
3740 Svaneke 
Telefon: 56 49 62 42
mail@svanekevandrerhjem.dk

Rosengaarden
Vandrerhjemmet ligger på sydkysten, 1 km fra en af Bornholms bedste sandstrande og med oplevelsescenteret NaturBornholm i gå-/cykelafstand.
Vandrerhjemmet har en kæmpe lukket have med høns og kaniner og masser af udfoldelsesmuligheder. Næsten alle værelser har eget bad og toilet samt egen terrasse.

Bodernevej 28 
3720 Aakirkeby 
Telefon 56 97 49 50
mail@rosengaarden.dk

3 vigtige

Priser altid inklusiv fuld forplejning

Totalløsing – vi arrangerer jeres ture

Vi elsker lejrskoler og glæder os til at se jer!