De er Danmarks Sødeste Klasse

7. klasse fra Den Frie Hestehaveskole vandt titlen som Danmarks Sødeste Klasse

I Galten ved Skanderborg kan de med rette være stolte af 7. klasse på Den Frie Hestehaveskole.

Klassen vandt den landsdækkende konkurrence om at blive Danmarsk Sødeste Klasse, og de kan nu se frem til et lejrskoleophold på Bornholm med alt betalt.

Præmien er doneret af 20 private virksomheder, med Danhostel Hasle som hovedsponsor af overnatning og bespisning, men der venter mange gode overraskelser på turen til Bornholm.

Vinderklassen havde lavet en film og en avisforside som blev vurderet blandt alle de indsendte forslag. Alle de deltagende klasser havde arbejdet ihærdigt med emner som trivsel og mobning og alle besvarelser var kreative og dygtigt udført.

Vindervideoen kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=FZIVVaguF1Y

TV2 Østjylland overbragte den gode nyhed og begivenheden kan ses her: http://www.tv2oj.dk/artikel/284947:Skanderborg--Jubelscener--Danmarks-sOedeste-7--klasse-er-fra-Galt

Herunder ses det oprindelige indlæg om konkurrencen (NB! konkurrencen er afsluttet):

Førstepræmie

• Frirejse fra vinderskolens nærmeste DSB station til Ystad i Sverige og videre med Færgen til Bornholm.
  • Transport fra og til Færgen på Bornholm
  • Ophold og mad på Danhostel Hasle
  • Temadage med Naturvidenskab, Kunsthåndværk, Bevægelse, Historie, Madkultur
  • Transport rundt på Bornholm
  • Bornholmske lækkerier under opholdet

10 præmier til nr. 2 - 11.
Der er også præmier til de 10 klasser som var lige ved at vinde. 10 klasser modtager en ”Bornholmerforkælelsesklassepakke” med lækre sager fra bornholmske producenter.

Er det jer som skal vinde?
Der er rigtig mange måder at være en sød klasse på – er trivsel en prioritet hos jer og bliver mobning håndteret, før den forekommer og hvis den forekommer?

• Er det rart at gå i jeres klasse?
  • Er det en selvfølge, at alle må være med i aktiviteten?
  • Kan man sige noget i timen, uden at være bange for, at de andre griner?
  • Kan man have lige nøjagtig det tøj på, som man selv synes er smart?
  • Taler I pænt til hinanden?
  • Hjælper I hinanden, hvis nogen udefra driller?
  • Hvordan skaber I en god klasse hos jer?

Fortæl os hvorfor netop jeres klasse er landets sødeste, hvorfor I er de bedste til at få alle til at føle sig godt tilpas - og hvad I gør for, at det skal være sådan.

Danmarks sødeste klasse - blandt alle landets 6. – 8. klasser skal kåres.

HVAD SKAL I GØRE?

Jeres bidrag til konkurrencen består af to dele.

1. Klassen skal skrive og opsætte en avisforside som den ser ud den dag I ankommer til Bornholm på lejrskole

• Hvad skriver avisen om jer, hvorfor og hvordan vandt I konkurrencen?
  • Er der aktuelle nyheder fra Bornholm der kan flettes ind?
    Brug alt hvad I har lært om avisformatet.

2. Klassen producerer og klipper en film på maksimum 3 min.

• Brug filmmediet til at beskrive jeres klasse på og hvorfor I er Danmarks sødeste klasse.
  • Det kan være sang, sketch, interview, live optagelser, drama eller andet, kun fantasien sætter grænsen.

KONKURRENCEBETINGELSER

Klasser der tilmelder sig konkurrencen om at være Danmarks Sødeste Klasse kan i konkurrenceperioden blive kontaktet af Destination Bornholm med henblik på tilladelse om kontakt fra pressen om klassens deltagelse i konkurrencen. Videofilm og avisforsider der indsendes som konkurrencebesvarelser må benyttes af Destination Bornholm som led i markedsføringen af lejrskoler på Bornholm. Videofilm skal uploades til Vimeo eller Youtube hvorfra Destination Bornholm skal have mulighed for at afspille og downloade filmen. Oplysninger om enkelte deltagerklasser vil ikke blive delt med 3. part uden kontaktlærerens samtykke. Vinderklassen er indforstået med at de under deres lejrskoleophold, i begrænset omfang kan blive bedt  om at deltage i pressedækning af Danmarks Sødeste Klasse.

TILMELDING & FRISTER

Send avisforside og link til filmen til Bornholms Tidende på mail lejrskole@bornholmstidende.dk  så vi har den senest d. 30. november 2015.
Vinderen af hovedpræmien annonceres den 11. december 2015, og alle vindere kontaktes direkte.

Forbehold for ændringer i præmie og program.

Konkurrencen er lavet i samarbejde mellem:

Og er gjort mulig med hjælp fra følgende sponsorer:

• Bech Chokolade
  • BornholmBornholmBornholm