Ugler, rovfugle og gribbe

Mærk suset tæt på!
Indskoling (0-2 klasse)

Fuglenes sanser og naturlige jagtformer beskrives, og I mærker suset, når fuglene kommer helt tæt på. Enkelte elever får måske mulighed for at ”få en fugl på handsken”, og der fortælles om menneskets samspil med fuglene og naturen – før og nu. Selve formidlingsshowet varer ca. 1 time og I får mulighede for at høre om ugler, høge, våger, falke, ørne og gribbe.

En time før showet og en halv time efter showet er der åbent i udstillinger og café. Her er det også muligt at se film samt løse opgaver fra skoletjenesten.

Bemærk at arrangementet også er åbent for almindeligt besøgende på Bornholms Rovfugleshow.

Bornholms Roivfugleshow, Lundsgårdsvej 4, 3700 Rønne, Danmark

Natur & Teknik

70 kr. pr. elev dog min. 15 elever.

1 time

April til oktober, eller efter aftale

Natur/teknik efter 2. klasse: Den nære omverden: Beskrive udvalgte dyr fra nærområdet. Den fjerne omverden: Kende kategorier af dyr, herunder vilde dyr, husdyr, kæledyr, fortidsdyr og fantasidyr- kende udvalgte dyr fra andre verdensdele - kende udvalgte dyr fra forskellige naturområder.