Adventure i skoven

Træklatring, mountainbike og actionfilm
Idræt, Outdoor

Oplev udsigten fra trækronerne imens at du enten bliver slynget rundt opspændt i en slynge eller selv kravler op ad et lodret træ med klatregreb. Man er først oppe når at man ringer med klokken. Imens er den anden halvdel af klassen off road i skoven på mountainbikes.

Skal din klasse have afprøvet deres grænser og sluppet vovehalsene fri, så er det her aktiviteten for jer. Klassen får udviklet sig igennem bevægelse og udfordringer. Sammen med vores efterskoleelever får eleverne en ung til ung guide der hjælper dem på ruten, i trætoppene og i filmstudiet.

Vi sætter GoPro kameraer på flere af eleverne og har nogle af vores medieelever med til at filme de rigtige steder.  Bagefter mødes eleverne med deres guides der kan hjælpe med at redigere dagens optagelser til en actionfilm med alle oplevelserne.

En professionel instruktør sørger for at sikkerheden er i top, men vi anbefaler at begge lærere deltager i aktiviteten. Praktisk tøj og højt humør medbringes. Vi stiller cykelhjelme og cykler til rådighed, men der er mulighed for at medbringe sin egen.

Bornholms Efterskole er Danmarks førende digitale skole. Med innovativ projektundervisning og tværfagligt indhold uddanner vi elever til fremtidens udfordringer. Konceptet iLejrskole er udviklet for at give vores elever mulighed for at udvikle og afholde events.

Bornholms Efterskole, Haslevej 103, 3700 Rønne

Idræt, medie og outdoor. 6.-9. klassetrin.

kr. 85,- pr. elev

5 timer

Hele året. Tid på dagen omkring 9.00-14.00.