Bornholms Outdoorcenter

Klatring, rapelling, kæmpegynge og meget andet.
Ungdomsuddannelser
Idræt, Outdoor

Bornholms Outdoorcenter er et nyt firma på Bornholm, stiftet af Anders Pedersen.
Der tilbydes kurser og oplevelser i klippe, væg og træklatring, rapelling, kajak, mountainbike, kæmpegynge, høj tovbro, førstehjælp og flere andre grænseoverskridende, sjove og fede oplevelser.
Jeg (Anders ) er uddannet instruktør i alle overnævnte ting og det vil primært være mig, som underviser jer, men der er til tider også nogle hjælpere på, når det kan lade sig gøre.
Sikkerheden er selvfølgelig altid det vigtigste og den vil der altid være styr på, som det første. Næste ting er, at I skal have det sjovt, være tryg, flytte nogle grænser og føle jer stolte efter I har prøvet den ønsket aktivitet hos mig.
Stedet, hvor de forskellige aktiviteter foregår, kommer helt an på, hvad I ønsker, at prøve og hvor det er nemmest for jer, at komme hen.
Jeg tør godt love, at I ikke finder ret mange andre steder, hvor der er en så bred vifte, af udbud til skoleklasser og I vil ikke blive skuffet. Håber I har lyst til, at komme med ud og få nogle unikke fantastiske oplevelser.

I kan læse meget mere på www.bornholmsoutdoorcenter.dk under skoleklasser og grupper. I kan også læse mit CV på siden, så I ved hvad jeg kan :)

Jeg ser rigtig meget frem til at ser jer :)

MVH Anders Pedersen

BornholmsOutdoorcenter.dk

Smedeløkken 70 3770 Tejn

Priserne kan ses på hjemmesiden www.bornholmsoutdoorcenter.dk. Alle priser er pr person og de er inkl. moms. Hvis I er over 25 på et hold, får I noget rabat. Det snakker I bare med Anders om :)

Aktiviteterne tager et sted mellem 3 og 5 timer

Tidspunktet er noget der aftales med Anders. Da det kommer an på, hvornår I kan og hvornår han kan have aktiviteter.