Oplev smukke Bornholm fra en havkajak

En sjov, sikker og unik natur oplevelse
Idræt, Outdoor

Vil du være med til at give dine elever en oplevelse for livet?

Bornholm har noget af den smukkeste og mest varierede natur som Danmark kan byde på. Den nordlige side af øen, med Hammershus som et af øens allerstørste varemærker, tilbyder en smuk og rå naturoplevelse. En af de mest unikke måder at opleve denne natur på, er ved at tage en kajaktur rundt om den nordlige del af øen eller fra Aarsdale.

GoBornholm tilbyder tre forskellige ruter i samarbejde med Havkajak Bornholm, der giver hver deres indtryk af den bornholmske natur til søs.

Den første tur er en guidet kajaktur, hvor I får mulighed for at se de flotte, vindblæste klippevægge ved Hammershus, klippehulen Våde Ovn og klipperne Løvehovedet og Kamelhovederne.

Der er også mulighed for at få en guidet kajaktur fra Sandvig strand, hvor vi padler i let tempo mod Allinge i syd, og oplever nordkystens flotte klippeformationer.

Turen vil være guidet af vores erfarne medarbejdere instruktører, som sørger for at sikkerheden altid er i top. Det er ikke nødvendigt med tidligere kajak-erfaring, og vi sørger for, at alle kan være med.

Vi er et ungt team af outdoor entusiaster, der har formidlet og lavet kvalitets outdoor-oplevelser i fire år med successen Eastwind Surf og kajakcenter som spydspids. Al udstyr og instruktør vil være med i prisen.

Praktiske informationer:

Medbring vand, solcreme og en let snack at spise. Det er en god ide, med tøj, der kan tåle at blive vådt.

I tilfælde af dårligt vejr, nedsat sigtbarhed, høj søgang og for meget vind kan vi være nødsaget til at aflyse turen. I det tilfælde vil I blive kontaktet af GoBornholm hurtigst muligt.

Sandvig, Aarsdale eller Hammerhavn

Idræt Historie

Fra kr. 249,- inkl. alt udstyr og 1 instruktør per 8 elev. Kontakt os for eksakt tilbud.

En guidet kajaktur vil typisk varer 2 timer og 30 minutter

Aktiviteten afholdes afhængig af efterspørgsel både formiddag og eftermiddag.