Kunst i børnehøjde

Oplev kunsten gennem leg og krop
Kunst, arkitektur, design

Oplev kunsten gennem leg og krop i Bornholms Skulpturpark. Skulpturparken danner den smukke ramme for en workshop, der tager eleverne med på opdagelse i kunsten. For hvad er det kunsten kan? Hvad gør kunsten ved os? Og hvad kan vi bruge den til? Læs mere her.

I en workshop fuld af leg og øvelser udforsker eleverne skulpturerne og kunstens evne til at vække vores sanser. Øvelserne åbner eleverne op og udfordrer deres kreativitet og samspil. De bruger sig selv til at skabe levende skulpturer og tager ja-hatten på, når de sammen spontant skaber og fortæller skulpturernes historier. I det kreative skulpturværksted bygger eleverne modeller af egne skulpturer og arbejder sammen i  grupper – nogle gange i stilhed, et gruppesamarbejde uden brug af ord.

Formålet med Skulpturparkens sanse-workshop er at gøre kunsten vedkommende. Derfor er eleverne aktive deltagere, der bliver inspireret og udfordret til at udforske kunstens potentiale på egen krop.

Praktisk Information:

Undervisningen skal altid bookes på forhånd.

Workshoppen faciliteres af Tau Rebecca Mikkelsen, som siden 2011 har arbejdet med at designe og facilitere innovative forløb med afsæt i kunsten.

Orientér jer desuden på:

www.boost-innovation.dk/produkter/#workshop-3

www.skulpturparkbornholm.dk

Skulpturparken, Bjergegårdsvejen 3, 3730 Nexø

Billedkunst, Håndværk & design

99 kr. pr. elev for min. 10 elever

3 timer

Hele skoleåret

5. klasse: Hente inspiration i den visuelle kultur og billedkunst, lokalt og globalt - fremstille værker i et samarbejde med andre, fremstille skitser og billeder på baggrund af ideer, følelser, holdninger og ved direkte iagttagelser i nærmiljøet.

Skulpturpark

Kreativitet og samspil