Eye Opener til Hammershus

En kort og spændende intro-tur til Hammershus

Undervisningstilbuddet

At fortælle hele Hammershus’ dramatiske historie på kun en time er helt umuligt, men på denne tur får I en spændende "eye opener" til det hele, både de historiske begivenheder, bygningerne og livet på borgen i middelalderen. Hammershus' historie har forandret sig de sidste år, så I vil få spændende nye oplysninger, som endnu ikke er nået til historiebøgerne.

Praktiske oplysninger

På Hammershus er det altid godt at have vind- og vandtæt tøj med i rygsækken. Mange bliver overrasket over den store temperaturforskel, der kan være fra den ene ende af øen til den anden.

Undervisningsmaterialer

Turen kan med fordel suppleres med et besøg i Hammershusudstillingen, som rummer fund, våben, klædedrager, model af borganlægget og meget andet.

Du kan læse mere om Hammershus på Naturstyrelsens hjemmeside: http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/undervisning/naturskoler/bornholm/skoletjenesten/hammershus/forbered-jeres-besoeg/

Hammershus Besøgscenter Slotslyngvej 9 3770 Allinge. Mødested: Ved mødeskiltet uden for Hammershusudstillingen

Pris: 67,50 kr.* pr. elev, 2 lærer gratis med i klasser med over 15 elever. Prisen inkluderer besøg uden guide til Bornholms Middelaldercenter. Der er fri entre til Hammershus Besøgcenter * Prisen for turen til Hammershus indeholder en afgift til staten på 12,50 kr. inkl. 25% moms.

1 time Ønskes forløbet udvidet, kontakt da Bornholms Middelaldercenter og få en pris.

April til oktober. Deltagerantal: 15-30 elever

Efter 9. klassetrin

Kronologi og sammenhæng: Kronologi, brud og kontinuitet