Eye Opener til Hammershus

En kort og spændende intro-tur til Hammershus

Undervisningstilbuddet

At fortælle hele Hammershus’ dramatiske historie på kun en time er helt umuligt, men på denne tur får I en spændende "eye opener" til det hele, både de historiske begivenheder, bygningerne og livet på borgen i middelalderen. Hammershus' historie har forandret sig de sidste år, så I vil få spændende nye oplysninger, som endnu ikke er nået til historiebøgerne.

Praktiske oplysninger

På Hammershus er det altid godt at have vind- og vandtæt tøj med i rygsækken. Mange bliver overrasket over den store temperaturforskel, der kan være fra den ene ende af øen til den anden.

Undervisningsmaterialer

Du kan læse mere om Hammershus på Naturstyrelsens hjemmeside:

Hammershus Besøgscenter Slotslyngvej 9 3770 Allinge. Mødested: Ved handicap og busparkering ved Hammershus Besøgscenter.

Pris: 67,50 kr.* pr. elev, 2 lærere gratis med i klasser med over 15 elever. Prisen inkluderer entre uden guide til Bornholms Middelaldercenter. * Prisen for turen til Hammershus indeholder en afgift til staten på 12,50 kr. inkl. 25% moms.

1 time Ønskes forløbet udvidet, kontakt da Bornholms Middelaldercenter og få en pris.

April til oktober. Deltagerantal: 15-30 elever

Historie:

Efter 4. klassetrin
Kildearbejde: Historiske spor

Efter 6. klassetrin

Kronologi og sammenhæng: Det lokale, regionale og globale