Økobasen Klippely

Grejbank til natur & teknik-undervisning

Med udgangspunkt i Klippelys økobase tilbyder Naturstyrelsen udlån af grej til lejrskoleklasser, der ønsker en undervisningsdag i naturen. Man skal blot skrive en mail til Jesper Kaufmann, jekau@nst.dk og tjekke tid og muligheder.

Der kan lånes grej lige fra insektnet, terrarier, forstørrelsesglas, bakker, knive m.m. og en lille trækvogn til at transportere grejet i. Området rummer uendelige muligheder for natur & teknik aktiviteter, som dyrespor, vandinsekter, vandløbshastigheder, fugleidentifikationer, træarter, bladmosaikker, laver, planter, mosser og svampe.

Klippely er også base for en gruppe af Naturstyrelsens skovhjælpere.

Undervisningsaktiviteter i Ekkodalen kan være både våde og kolde. Husk derfor gummistøvler og varmt tøj.

Lån af udstyr skal bookes på forhånd -kontakt til naturformidler Jesper Kaufmann jekau@nst.dk

Klippely ligger i Ekkodalen, Ekkodalsvejen 6, 3720 Aakirkeby

Websted

Natur & teknologi, udskoleaktiviteter

Ingen - blot at man passer på grejet og opfører sig ansvarligt i naturen.

Valgfrit

Hele skoleåret

Efter behov.

Husk regntøj, støvler og en god madpakke